perjantai 6. marraskuuta 2009

Messut

Olen loppu viikon puotipuksuna Lankapuoti Titityyn osastolla(6g72) Helsingin messukeskuksessa Kädentaito 2009-messuilla. Tervetuloa moikkaamaan !

Psst... Siellä on myytävänä järjettömän halvalla mm. Koigun sukkalankaa , joten kaikki kipikapin messukeskukseen:)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

16 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Hauskaa messuilua!

Äipän touhut kirjoitti...

Täältä on pitkämatka messuille sinne Helsinkiin. Nauti messutunnelmasta. Hyvää viikonloppua.

Matleena kirjoitti...

Voi sinua onnellista, kun pääset niin mukavaan "työhön"! Melkein kateeksi käy! ;D

Tupuna kirjoitti...

Hyvää messuilua ja työn intoa kivan työn parissa! :)

Marleena kirjoitti...

Mukavaa messuviikonloppua sinulle! :-D

ritvis kirjoitti...

Tuun moikkaamaan huomenna :D

helena kirjoitti...

No voihan! Just kysyin mieheltä ja lapsilta, että haluaisko joku lähtee sunnuntaina elma-messuille ja ne tajus heti mikä mua siellä kiinnostais... Voi olla, että tuun sunnuntaina :)

Eila kirjoitti...

No kyllä olet virkeä kun tuonnekin ehdit:)
Se yksi juttu täällä meillä toteutui eilen, kahdet kaupat tehtiin!

Anitta kirjoitti...

Höh. Tänään kävin ja Titityynkin osastoa vilkaisin, vaan enpä katsonut tarjouksia. No, rahat säästyi seuraavaan kertaan.

KristiinaS kirjoitti...

Siksipä en tiennyt, että olet siellä kun en ollut ennen lähtöäni lukenut blogipäivityksiä. Ei sitä aamusella sellaista ehtinyt ajattelemaan saati tekemään. No mutta nähtiin kuitenkin ja oli siellä tosi ihania lankoja ja ihan ok hintaankin. Vaan minäpäs en ostanut yhtään lankakerää:)

Villa Lankala kirjoitti...

Voi kiitos kaikki ihanista kommenteista! Ne lämmittää ja ilahduttaa mieltä ajettuani kotiin läpi sankan räntäsateen:) Messuilla on ihanaa; tavata neuleista kiinnostuneita ihmisiä, nähdä hymyileviä ihmisiä, jutella ihmisten kanssa. Kenkävalinta taisi tänään eräällä pettää;) Huomenna sitten paremmin kengin;)))

Ja tulkaa toki moikkaamaan, jos messuilla olette:)))

KristiinaS kirjoitti...

Nordia ei ole ens viikonloppuna kuten kirjoitit kommentissa vaan seuraavana eli 21.11.

Anna kirjoitti...

Voi kuinka kiva, että pääset messuille ja lankoja myymään! En saa valitettavasti tulla Suomeen. Toivottavasti on siellä hauskaa. Odotan kuvia:)

Samma kirjoitti...

Aikas kiva tapa viettää messuja :)
Odotan innolla Tampereen messuja.

Lissu kirjoitti...

Onpas mukava taas pààstà lukemaan blogiasi! Luin monta postaustasi yhteen pòtkòòn. Messut olivat varmaan mukavat. Minulta ovat tutut kysyneet, ettà olenkos minà ryhtynyt lankakauppiaaksi! On tàytynyt selittàà nimisekamelska. En ole lanka-titityy, vaan lissu titityy, os Tiainen.

Villa Lankala kirjoitti...

Nyt on messuilut messuiltu...yyh ja nyyh! Oli niin kivaa nähdä tuttuja ja tuntemattomia, puhua langasta, silittää lankaa ja jakaa ihmisten innostus neulontaan.
Kiitos kaikille teille kanssamessuilijoille!

Niin kiirus minulla oli ettei ole muita kuvia kuin nämä messuilta.En kierrellyt messuilla sen kummemmin; kävin naapuriosaltolta hakemassa silmukkamerkkitarvikkeita, moikkaamassa Lankamaailma Nordian porukkaa ja Kehrääjien killan osaltolla kokeilemassa kehräämistä toimivalla rukilla ja tietysti vähän evästämässä:)