tiistai 20. tammikuuta 2009

Rukille ruokaa

Tässä rukille ja vähän kehrääjällekin villaa. Ihqu Isäntä haki mun paketin postista ja maksoi myös :-DD. Viikonloppua tässä odotellaan, jotta päästään villojen kanssa tositoimiin. Keskiviikko, torstai ja sitten onkin jo perjantai;-)

Edit:

Villat on tilattu täältä. Suomenlammasta, silkkiä, karitsanvillaa, merinoa, villakiehkuroita, sarisilkkiä.

5 kommenttia:

riina kirjoitti...

Hei! Kerro miten saat pestyä nuo kikkarat näppärästi. Kokeilin pesupussia, mutta se ei ollu kovinkaan hyvä systeemi. Joku muu keino pitäisi keksiä..

Tikrun mami kirjoitti...

Tervehdys!

Mie tulin vastavierailulle. Pitääpä tähän blogiisi tutustua paremmin :-), muutenkin kuin vaihdon kannalta, kuvat näyttää hyville.

Hyvää viikonloppua!

Villa Lankala kirjoitti...

Riina: Itse olen joskus vuosia sitten pessyt kanssa kikkaroitu pesupussissa pesukoneessa, huonolla menestyksellä. Villat huopu yhdeksi isoksi klimpiksi. Hellä käsinpesu villanpesuainella kädenlämpöisessä vedessä on mielestäni paras keino villakikkaroiden pesuun.
Kikkarat voi pestä useamman kerran. Kikkarat kannattaa kuivata ilmavasti. Itse olen kuivannut kikkaroita kuivausrummussa tyynyliinan sisällä "villakeinussa". Kannattaa
tehdä kokeiluja, sillä siten löytää sen oman tavan pestä villaa. Kannattaa kysyä myös neulovalta Lehmältä, Langanpätkien Heliltä ja Villa Laurilan Auli-Maijakin saattaa osata neuvoa sinua tässä asiassa. Onnea kokeiluihin!.

Tikrun mami: Samoin. Kivoja nämä vaihdot ihan tutustumisen takia. Tämän on mun ensimmäinen vaihto. Aloin jo väkräämään sinulle vaihtoylläriä. Toivottavasti tulee mieleinen.

Seepia kirjoitti...

Hei,

ja kiitos vierailustasi :) Minulla oli hetken blogisi osoite hukassa, mutta nyt onneks löysin taas perille :)

Ikäviä juttuja teillä töissä menossa, mutta kai tämä laskusuhdanne ja lama alkaa näkyä vähän kaikkialla.

Ja voi miten ihana rukki ja mahtavaa, että sinulla on tuollaisia taitoja! :)

MysteryKnitter kirjoitti...

On siinä villaa! Toivon mukaan saat sen pestyksi.