maanantai 13. huhtikuuta 2009

Sukat

Pääsiäispyhät on menneet voimia kerätessä ja neuloessa. Ja kun itseltäni loppui ruuti neuloa silloin pakotin Herra Nalle Laadunvalvojan puikkoihin. Sehän tuotti tulosta...kuten alapuolelta voitte todeta. Neuleen viimeistelyäkin olisi tarjolla.
Saanko esitellä?
Koko:38
Lanka: Austerman Step
Puikot:2,5mm
Sukat on tyttärelle, joka itse valitsi mallin ja langan. Itse olisin valinnut yksivärisen langan sukkiin, jotta kauniit palmikkokuviot olisivat tulleet paremmin esille. Mallia oli mielestäni mahtava neuloa loogisuutensa vuoksi. Sukkien neulomisen taisin aloittaa viime torstaina ja sukat valmistui eilen illalla valmiiksi moto GP:tä katsellessa. Kiitoksia suunnitelijalle ohjeesta! En usko, että tämä pari sukkia jää viimeiseksi pariksi sukkia tällä ohjeella.Tässä sukka omassa koivessani . Taitaisi sopia mullekin? Täytyisiköhän tyttärelle sanoa sukkien oleva kesken;-)
Ja jottei Herra Nallen aika kävisi pitkäksi niin aloitin uuden sukkaparin neulonnan hieman värikkäämmästä langasta. Tulee ihan sileä tavissukka. Ja tällä sukkaparilla korjataan minua tällähetkellä vaivaava väripuutetilaa/värianemia... Minusta alkoi tuntua minun neuleiden värin olevan yhtä hailakoita niin kuin pääsiäisviikonlopun sääkin oli täällä;-)
Kiitos kaikille kommentoijille koskien edellistä postausta. Mulla on taas blogger ja nettiyhteydet
olleet hieman yhteistyöhaluttomia. Kaksi kertaa yritin vastailla, mutta jostain syystä vastaukset katosi taivaan tuuliin. Itse pääsin kyllä kommentoimaan muihin blogeihin ilman suurempia ongelmia. Käyn heti tilaisuuden tullen vastailemassa edellisen postauksen kommenteihin!!!
Hauskaa viikkoa kaikille!


19 kommenttia:

Omppumato kirjoitti...

Aivan ihania sukkia, molemmat!
Värit ovat oikein kauniita. Ihania!

famu kirjoitti...

Onpas kerrassaan kauniit sukat.Tuo malli täytyy pitää mielessä.Ja väri oikein nami,nami.

san kirjoitti...

Ihanasti aukeaa tuo palmikkokuvio, kun sukka on jalassa. Tosi kivat!

Eila kirjoitti...

Tuo raitalanka sopii hyvin noihin "para"-sukkiin, oikein nätit värit! Minulla nuo sukat on vielä neulomatta, pitäis joskus ostaa sopivaa lankaa.

Tupuna kirjoitti...

Tyttö saa nätit sukat,,,eikä tulevissakaan mitään valittamista. :)

Villa Lankala kirjoitti...

Omppumato: Kiitos kovasti!

Famu: Minua himottaisi tehdä baijerilaiset, kun olen iahstunut sinun tekemiin kauniisiin sellaisiin:)

San: Se on minunkin mielestä Se juttu noissa sukissa:)

Eila: Kiitti! Tyttökin tykkäsi:)

Tupana: Tyttö lupasi ottaa tulevatkin sukat:)

Matleena kirjoitti...

Oikein mukavan näköiset on Parapheranaliat tuostakin langasta, vaikka onkin raitalanka, niin ei ole kovin levoton kuitenkaan ja päästää kauniin palmikon näkyviin. Minäkin olen noita suunnitellut tekeväni, mutta vielä eivät ole päässeet puikoilleni. Kaunista sukkaa on tuossa alempanakin tulossa, ihanan väristä. :)

Villa Lankala kirjoitti...

Matleena: Tyttö tykkää sukista tosi paljon. Itse olisin halunnut tehdä sukat yksivärisestä/Hillitymmästä langasta. Alemman sukan lanka on itsevärjättyä:D

Matleena kirjoitti...

Minä muuten arvelinkin, että olet tainnut itse värjätä tuon langan! ;) Ihanaa se onkin!

makepeace75 kirjoitti...

Ihania sukkai. :o) Paraphernaliat ovat kauniit joka langasta ja tuo itse värjäämäsi on ihanan keväistä.

Villa Lankala kirjoitti...

Matleena: Kiitos! Otin kohteliaisuutena:-) Mä esittelen joskus sen ei niin onnituneen värjäyksen;-)

Makepeace: Allekirjoitan melkein tuon. Malli on niin ihana:-) Lanka on samaa, josta tein Ainolle sukat.

Pirena kirjoitti...

Kauniit sukat molemmat. Miulla tuosta samasta Step-langasta pitsisukat, jotka ovat kestäneet puoli vuotta kävellä tuvan lattialla päivittäin. Pidän paljaassa jalassa, eikä vielä rikki, hyvä lanka.

Villa Lankala kirjoitti...

Pirena: Kiitos! Sinulla on hyvä lankamaku:-) Kestävää lankaa on. Pidän muuten itse sukkia paljassa jalassa kotona.

Villasukka kirjoitti...

Kaksinkertainen alpakka voisi olla aika ihana takissa - ainakin superlämmin. Kestävyys - tein silloin elokuussa Tangled Yoke Cardiganin alpakasta (tosin yksinkertaisesta) ja se takki on kulunut melkein puhki. Tosin sitä on pidetty aivan hillittömästi.

Parapherniat... se yksi ohje joka olis ihan pakko toteuttaa... Ihanat!

Villa Lankala kirjoitti...

Villasukka: Just tuota kestävyyttä minä ajattelinkin. Alpakka ei ole niitä kestävämpiä lankoja ihan jokapäiväisessä käytössä. Ehkä sitten se Alpacan ja Cotton Viscosen yhdistelmä on kaikkein paras tai voisihan sitä kokeilla kaksinkertaisellä Cotton Viscosella. Kaksinkertaisella Cotton Viskosella tulisi ainakin kestävä. Mä se jaksan taas pähkäillä. Einivei, olisi kyllä ihana tehdä se takki. Sitten tuo laiskuus, siis lankojen värin yhteensovittaminen. Ei kait tässä sitten auta kuin ottaa itseään niskasta kiinni ja aukaista Tapion kaupan sivut kahdelle läppärille tohon silmien eteen ja tehdä valintaa langan suhteen.

Parapherniat on ihanat. teen joskus toisetkin. Listalla olisi ne sun sunnittelemat pitsisukatkin... Nekin on aivan ihanat. Anteeksi sukkien nimeä en enään muista. Olen menossa taas lääkärille vatsavaivojen vuoksi pitäisiköhän samalla pyytää tekemään minimentaltesti(dementiatesti);-)

Samma kirjoitti...

Tulin kiittämään kauniista kommentistasi.
Sanasi rohkaisivat ja muistuttivat, että jos elämä joskus potkiikin päähän, niin onneksi on ystäviä paikkaamassa haavoja :)

Villa Lankala kirjoitti...

Samma: Kaikki lämpimaät ja myötätuntoiset ajatukset sinulle:-)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan hyvinhän nuo palmikot tuolta tulevat esiin, nätti väri.
Tutkimattomat ovat lankojen tiet onhan se tietty kummallista että "isoon" tunikaan menee vain n2,5kerää, kun sukkiin sitten saa kulumaan 1 kerän, no, palmikot ja pienet puikot kuluttaa metrejä enemmän kuin sileäneule ja isommat puikot.

Aivan hillittömän ihanat ja niin tasaista jälkeä noissa kirjoneuleissa (ed.postauksesi), siis todella kauniit!

Villa Lankala kirjoitti...

Jossup: Tutkimattomat ovat lankojen tiet;-). Tunika on siis langankulutuksen pieni iso ihme! Ei voi muuta sanoa.

Joo, prässin kintaat:-)Kiitti vaan kehuista!