torstai 14. toukokuuta 2009

Minä


Sain haasteen Makepeacelta kertoa muutamia asioita itsestäni:"Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen."1. Koko: Pituutta 167 cm ja painoa en taida kehdata kertoa, sillä sitä on n. 10kg omasta mielestäni liikaa. En ole lihava, mutta olen pyöreä. Itse kuvittelen itse kooltani paljon suuremmaksi kuin olenkaan. Yleensä töissä käytän korkokenkiä, joten minua luullaan monesti pidemmäksi kuin olenkaan.2. Näkö: Minulla on olkapäille ulottuvat suklaanruskeat hiukset. Oma hiusteni väri on astetta, paria vaaleampi (kuvassa oman väriset hiukset). Minulla on lähes aina ollut pitkät hiukset. Kaksi vuotta sitten identtitettikriisin iskiessä leikkasin hiukseni aika lyhyiksi ja siitä asti olen hiuksia kasvattanut taas pitkiksi. Nykyään saan hiukseni jo nutturalle. Töissä pidän hiuksiani usein nutturalla ja kotona auki. Silmäni on kullanruskeat. Meikkaan töihin. Kotona vapaapäivinä en meikkaa.3. Vaatetus: Töissä on pukupakko. Pukuja koitan sitten piristaa kivoilla, värikäillä paidolla. Työvaatteitani teetän paljon mittatilaustyönä, koska "kaupan puvut" tuntuvat välillä ankeilta. Työvaatteeni on talvella harmaita, mustia ja tumman ruskeita. Kesällä vaaleampia.
Hameita käytän vähän töissä, koska koska töihin sopivia kivoja hameasuja on todella vaikea löytää. Töissä suosin klassista tyyliä ja pyrin olemaan naisellinenkin. Kotona käytän vaatteita, jotka kaapista otettaessa osuu ensimmäiseksi käteen. Siviilivaatteet ovat värikkäitä. Yleensä kotona pidän farkkuja. Paitoina suosin t-paitoja ja kauluspaitoja, jotka olen poistanut palvelemasta työelämää. Kotona pukeudun hyvin boheemisti. Isän luona tilalla pidän yleensä "miehisiä" kuteita, joissa monessa logo Valtra-Valmet tai jotain muuta aiheiseen liittyvää.
Tilalla vaatetukseni tarkoitus on viestiä olevani edes jollain tavoin katu-uskottava "nuori emäntä"?4. Varustus ja koristeet: Koruja käytän vähän. Töissä mulla on aina helmet. Konservatiivista?
Kotona käytän isän ostamaa enkeliriipusta, jonka sain isältä ollessani vakavasti sairas keväällä 2006. Töissä en kehtaa korua käyttää, kun on mielestäni vähän lapsellinen. Töissä käytän kultakelloa.Kello on peritty isoisäni äidiltä. Uskon kellon tuovan hyvää vibaa työelämään. Mamma oli oikein matriarkkojen matriarkka;-) Päivä pilalla, jos kello puuttuu. Töissä käytän salkkua. Käsilaukkua en juuri käytä. Käsilaukun virkaa hoitaa on hopeinen käyntikorttikotelo, jossa ajokortti, pankkikortti ja muutama käyntikortti. Se on helppo kuljettaa pikkutakin taskussa. Töissä kaulassa riippuu ID-kortti. Itse nimitän sitä osoitekortiksi johon voi palauttaa jos eksyy kaupungilla kun on tälläinen maalaistyttö kaupungissa;-) Mulla on kaksi kännykkää aina mukana ja yksi läppäri.5. Luonne: Pyrin olemaan ystävällinen kaikille kanssaihmisille. Pyrin kohtelemaan kaikkia ihmisiä tasa-arvoisesti. En voi sietää sukupuoliajattelua, sen mukaisesti tehtyä sukupuoleen kohdistuvaa ylentämistä/alentamista ja käyttäymistä sen mukaan. Siitä ärryn tosi pahasti. Pyrin myös olemaan oikeudenmukainen kanssaihmisiä kohtaan. Filosofinen ajattelija.


Mottoni onkin:"Ihmisiä me vaan ollaan".


Tämmönen mie olen:D


En jatka haastetta kuitenkaan eteenpäin, vaan ottakoon kaikki halukkaat haasteen mukaansa.


En ole ehtinyt bloggailla työkiireiden vuoksi. Olisi valmistakin esiteltävää:D ja muutama tunnustuskin, mutta jatketaan näillä asioilla sitten viikonloppuna.


Se on sitten moro! Kävin nääs Tamperella;-)

12 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Olipa kiva lukea tuntomerkkejä sinusta, niin tunnetaan, kun vastakkain satutaan! ;D

Ja kiitos pannumyssykehuista! :)
Tämän päivän olen luuhannut kirpparikierroksella enkä löytänyt oikeastaan mitään! ;D

Matleena kirjoitti...

Olipa kiva lukea tuntomerkkejä sinusta, niin tunnetaan, kun vastakkain satutaan! ;D

Ja kiitos pannumyssykehuista! :)
Tämän päivän olen luuhannut kirpparikierroksella enkä löytänyt oikeastaan mitään! ;D

makepeace75 kirjoitti...

Kiva tietää lisää sustakin. :o)

Villa Lankala kirjoitti...

Matleena: Tuntomerkit talteen, jos vaikka törmättäis;-)

Makepeace: Paljastuinko?;-)

Eila kirjoitti...

Samat sanat, kiva nähdä kuva ja tietää muitakin tuntomerkkejä. Itse blogini alkutaipaleella en halunnut näyttää kasvojani kuvissa, mutta nykyään olen näköjään "antanut kasvoni" blogille, uskaltaa jo näin vanhan naaman laittaa likoon:)

Villa Lankala kirjoitti...

Eila: Ollaan ujojako?:-) Kai se vaatii jonkilaista rohkaistumista, että uskaltaa sen kuvan laittaa.
Itse ihailen sinua juuri tuosta syystä, että olet antanut kasvot blogillesi:-) Mun pitää kysyä työnantajalta lupa saanko antaa kasvot mun blogille.

Lettu kirjoitti...

Olipa mukava saada sinusta tuntomerkkejä :)
Aurinkoisia alkukesän päiviä sinulle sinne jonnekin *virn*

KristiinaS kirjoitti...

Oli kiva tavata:)

Villa Lankala kirjoitti...

Lettu: Tuntomerkit vanheni, kun hiukset muutti väriä;-)

Kevätpäiviä myös sinulle!

KristiinaS: Samoin:-)

Seepia kirjoitti...

Moikka :)

Kyllähän sinut noista tunnistaa. Hyvät oli tuntomerkit.

Itse olen myös bloggaillut laiskaista kun koruilu vie niin paljon nykyään aikaa, mutta koitan aina välillä käydä kurkkimassa sinun kuulumisia :)

Eua kirjoitti...

Moi! Kiva kun kävit kurkkimassa minunkin blogia. Oli kiva tavata IRL ja nähdä kasvot ihan oikeasti!

Villa Lankala kirjoitti...

Seepia:Hyvä:-). Joo, mulla ihan sama juttu, mutta työ ja pihatyöt vaan tuntuu vievän kaiken ajan.

Eua: Oli mukava tavata:-)