torstai 25. joulukuuta 2008

Joulutunnelmissa

HYVÄÄ JOULUA!
Lahjat on tehty, lahjat on annettu ja lahjojakin on saatu. Kiitos!. Lahjan antaminenkin voi joskus tuntua lahjan saamiselta. Itse annoin joululahjaksi itsetehtyjä neuleita ja havukransseja. Lahjan saajan ollessa itsetehtydystä lahjasta erittäin onnellinen lahjan ollessa hänelle mieleinen, voi lahjanantaja tuntea saaneensa itse lahjan. Lahjanantaja saa hyvän mielen, mikä ei ollenkaan ole lahjoista vähäpätöisin, vaikka ei olekkaan ainellinen lahja.

Aineellisista lahjoista paras lahja oli tämä, jonka Lankalan Isäntä, eiku joulupukki antoi. Sanoin toivovani jotain neulomiseen liittyvää. Tällä onnistuu bloggaaminen perusteli isäntä. *pusu, hali ja kiitos*

Lovikkaita ja huovuttettuja lapasia tein tänä jouluna paljon; sain olkapäähän rasitusvamman :-(. Annoin niitä sukulaisille, esimiehelle jne.. Jollekin annoin ainostaan lovikkaat, mutta toisiin paketteihin laitoin mukaan myös sukat. Sukkalangalla ompelin sitten lovikkaiden ranteensuihin koristeet. Lahjat pakkasin sellofaaniin ja tein niihin paperinarusta ja niinesta koristeet. Kaunis paketti on minun mielestä puolilahjaa.Minun mielestä joulussa ei ole tärkeintä lahjojen saaminen tai antaminen. Joulussa on ihanaa valmistelut; neuloa lahjoja kynttilöiden valossa glögia juoden. Itse löydän juuri jouluvalmisteluista joita voi tehdä ihan rauhassa sen oikean joulutunnelman ja siten virittäytyy viettämään joulua pieni hetki kerrallaan.

Kuten myös muissa blogeissa lapset ja eläimet valtaa myös halua tehdä jouluvalmisteluja. Ei voi muuta kuin ihailla pienien käsien aikaansaannoksia. Kertakaikkiaan ihania. Kyllä olen myös katsellut myös isojen käsien aikaansaannoksia ihaillen, joita täällä, täällä ja monessa muussa neuleblogissa. Tästä syttyy itsellekin joulumieli, kun katsee upeita käsintehtyjä lahjoja.


EDIT:

25.12.2008 klo.17.00
Lankalassa vanhempi lapsi sai maananataina ajokortin. Äsken ruokapöydässa tuli mieleeni, että tässä jouluhurmoksessa olen mennyt lainamaan oman autoni tälle kortin saanelle nuorelle naiselle. Olisinkohan antanut autoni lainaan jos ei olisi ollut joulu?. Mene ja tiedä, mutta kummatkin haluan ehjänä kotiin ;-).

Lankalassa lapsen tavoin jouluvalmisteluihin osallistuu Aino-kissa.


Ensin tarkkailaan jo paketoitujen lahjojen, kukka-asetelmiin tarkoitettujen kukkien, koristeita odottavien kranssejn keskellä. Leikitään nukkuvaa kissaa...( ei ole Ainon asento nukkua).

Ja hetkeä myöhemmin ollakin tuunaamassa kukkia uuteen muotoon. Sitten käsittelyyn otetaan lahjapakettien paperinarut, niinet ja niin kivasti rapisevat sellofaani lahjapaketit.

Ja koska kaikki pieni joulukiva on Ainolta kiellettyä on parempi siirtyä olohuoneeseen sallittujen harrastusten pariin. Ei edes pieni söpöstely auta.


Ja hyvä niin...Ainakin minun mielestä tosi hyvä idea.

Näitä kransseja sitten väkersin sukulaisille, kavereille, naapureille...

JATKETAAN JOULUN VIETTOA HYVISSÄ TUNNELMISSA!.

P.S Lankalassa neulotaan ja kehrätään, mutta niistä ensikerralla enemmän. Myös täällä ollaan punaisissa tunnelmissa.

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Toivottavasti sekä auto että kuski tulivat ehjinä kotiin. Ajokortti on iso juttu.