torstai 1. tammikuuta 2009

Hyvää alkanutta vuotta 2009

Vuosi on vaihtunut. Taas on ollut muutama vapaapäivä. Neulontaa ja värttinöinti on ehditty vähän harrastaa. Uusia villojakin on tilattu. Rukkia odotellaan. Uskoisin saavani rukin ensi viikolla. Silloin se lysti vasta alkaa ;-). Iltaisin ei oikein ehdi neuloa. No, olen minä neulonut ja värttinöinyt aamuyöhön oikein innosttuani, mutta seuraava päivä...ei minun varmasti tarvitse kertoa asiasta sen enempää.

Olen saanut molemmat kintaat itsevärttinöimästäni langasta valmiiksi ja pipo on puikoilla.
Tästä on hyvä jatkaa!.

En teen mitään uuden vuoden lupauksia, mutta esitän uuden vuoden toivomuksia. Minulla on muutama keskeneräinen neule, jotka haluaisin saada valmiiksi vuoden kuluessa.

Merkittävintä viime vuodessa oli blogin avaaminen. Tänään blogini täyttää kuukauden. Kävin blogilistalta katsomassa blogini statistiikkatietoja. Olin todella yllättynyt kävijämäärästä.
En ollut osannut varautua moiseen. Kiitos, kumarrus Teille, jotka olette käyneet lukemassa blogiani!.


Käsityörikasta tätä vuotta!

3 kommenttia:

Sisustusunelmia kirjoitti...

Ihanan väriset nuo kintaat! Niin ja Hyvää Uutta Vuotta 2009!

JossuP kirjoitti...

Kiitos kommentistasi blogissani, kyllähän sitä on jotenkin aina jotain saanut aikaan vaikka välillä tuntuu ettei aika sitten riitä ei millään...
Oli mielenkiintoista lukea värttinäjuttujasi, minäkin olen hankkinut kyllä värttinöitä ja villaakin ois, mutten ole vielä uskaltanut kokeilla ollenkaan tai oikeastaan en ole ehtinyt =(...

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upeaa lankaa!