tiistai 10. helmikuuta 2009

Bolero

Malli: Moda 1/2009
Lanka: Novita Tennessee
Koko: S
Langan menekki: n. 350g
Puikot: 3,5mmNeuloin tuollaisen pikku boleron suklaan ruskeasta puuvillalangasta. Mallineuletta oli tosi kiva neuloa. Tällainen pikku bolero on loppujen lopuksi aika monikäyttöinen vaatekappale. Himo tällaiseen pikkuiseen neuletakkiin synty nähtyäni Soilen neuloman Tiny Owl Knits ihanuuden. Tämä nyt neulomani bolero lähti maailmalle uuteen kotiin, jossa toivottavasti siitä pidetään ja löydetään sille käyttöä. Tälläisen neulon itsellenikin, jos suinkin ehdin...Siitä ehtimisestä...Olin tänään ensimmäistä päivää töissä puolentoista viikon sairasloman jälkeen.

Oli kiva nähdä työkaverit ja oma työhuonekkin tuntui Maharajan palatsilta ainakin tänään. Ei se mikään loistokas ole, vaan tuntui kerta kaikkiaan ihanalta palata taas normaaliin arkeen. Töissä mua odottikin uusi henkilöllisyys kortti ja uudet käynti kortit uusin tekstein ja kauhea määrä tekemätöntä työtä.Tytär palasi kouluun myös. Illalla huomasin kouluun palaamisen tehneen tytölle hyvää. Oli iloinen ja jutteli ummet ja lammet:-).


Meillä synttäreitä juhlittu vielä eilenkin mun äidin luona. Sain äidiltä tuon kuvassa olevan orkidean. Minulla ei koskaan aikaisemmin ole ollut tuon väristä orkideaa. Joskus ajattelin ostaa, mutta taisin jälleen kerran ostaa valkoisen tai vaalean punaisen. No, nyt sitten äiti osti. Kiitos mutsi!. On tosi kaunis ja ennen kaikkea tuo väri. Mutsilta sain käsilaukkukokoa olevan nahkakantisen kalenterin. Sekin tuli ihan tarpeeseen. Tänään meillä töissä on kokous, jossa kuulemma tarjoillaan kakkua. Hyvä niin, sillä mun ei tarvitse viedä kakkua. Vien kasvispiirakkaa. Työkaverit ovat suurimalta osin miehiä ja niillä ne perinteiset mietteet kasviksista, joten...pieni kevennys totuttuun kokoustarjoiluun ei tee olleenkaan pahaa;-).
2 kommenttia:

MysteryKnitter kirjoitti...

Hyvä että tyttö alkaa toipua. Varmaan tuo pelästytti molemmat, niin sinut kuin tyttärenkin. Nyt vaan päivä kerrallaan eteenpäin.

MysteryKnitter kirjoitti...

Hyvä että tyttö alkaa toipua. Varmaan tuo pelästytti molemmat, niin sinut kuin tyttärenkin. Nyt vaan päivä kerrallaan eteenpäin.