keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Ystävän yllätys


Tänään postia hakiessani minua postilaatikossa odotti ruusuiseen, punaiseen pakettiin kätketty Ystävän Yllätys 14.2.09. Tämän ihanan ja liikuttava sisältöisen paketin lähetti Tikrun Mami Omin käsin-blogista. Paketista paljastui Kultasuklaan vadelma-, mustikka-, maapähkinä-, ja piparimaitosuklaata. Suklaa hävisi pussista herkkua suuresti arvostaviin suihin:-) ja olikin todella hyvää. Lisäksi paketissa oli suloinen muistikirja, silmukkamerkkejä, kirjanmerkki ja kännykkäkoru. Erityisen kaunista ja liikuttavaa paketissa olivat Kuopiolaisen taitelija Sylvi Lindströmin tekemä enkeli ja kortti. Kiitos ihanasta paketista!.

Tirkun mami muisti myös lapsia. Tyttärelle kirjanmerkki suojelusenkelillä. Pojalle kännykkäkoru KTM:n väreissä. Sopii hyvin oranssiin puhelimeen;-). Muksut kiittää!.

Ihania silmukkamerkkejä. Minulla ei ole silmukkamerkkejä ollutkaan. Nyt minulla on ja kauniit onkin :-). Näille on aivan varmasti käyttöä. Ihania on :-)
Tämä Sylvi Lindströmin tekemä enkeli on kerrassaan ihana. Haluan laittaa enkelin esille paikkaan, jossa näemme sen päivittäin. Kortti pääsee kehyksiin ja seinälle. Täällä voi ihailla lisää Sylvi Lindströmin kauniita kätten töitä.

Suuri kiitos myös Katille Käsintehtyä-blogiin, joka järjesti Ystävän Yllätys 14.2.09 vaihdon .
1 kommentti:

Pirena kirjoitti...

Oi ja voi kun on tällähetkellä pää niin kipeä, ettei voisi silmiä auki pitää. Kuuluu varmaan tähän flunssaan, vaikkei muuten paha olekaan.
Kiitos kehuista, mutta mikäs vauhti se nyt on jos yhdet kintaat viikossa valmistuu ja siinä vierellä vähän jotain muuta. Niitä minä sanoisin aikaansaaviksi ihmisiksi, jotka neuloo viikossa viisi paria sukkia ja jotain muuta lisäksi. (Olenhan kotiäiti ja lapset jo suuria.)