lauantai 28. helmikuuta 2009

Kisajännitystä

Täällä podetaan kihelmöivää kisajännitystä. Huomenna 16-vuotias poikani ajaa elämänsä ensimmäisen enduron SM-osakilpailunsa. Tänään yritetään olla ihan rauhallisesti täällä kotosalla ja samalla valmistautua ja valmentautua huomiseen kisaan. Viikolla tankkasin pojalle proteenipitoista ruokaa ja nyt tankkaillaan hiilihydraatteja pullaa, pastaa jne..Poika kysyinkin mahtaako aikomukseni olla syöttää hänet halki ennen huomisia kisoja;-)Itse olen tässä viikon mittaan valmistautunut tulevaa kisaa varten värjäämällä pojan moottoripyörän väreihin sontuvia lankoja. Tänään laittettelen huomiseen kisaan mukaan ottavia eväitä. Pojalle muistikkakeittoa ja ruisleipää, kun ei voi oikein mitään kunnon ruokaa kisan aikana syödä. Huoltoporukalle kinkkukiusausta ja salattia. Lisäksi korvapuusteja ja voileipiä reilusti mukaan, sillä ollaan kisaamassa kotikulmilla, joten tulossa kisaa katsomaan ja poikaa kannustamaan on tulossa koko suku, naapuureita jne..Pitäkää tekin pojalle peukaloita pystyssä!.
Neulominen silti sallitua, jopa suotavaa;-)Tässä teille vähän kuvia puikoilla olevista sukista, joita olen hermostuksissani neulonut itsevärjätystä langasta. Ihan mukavan väriset on sukista tulossa. Ihan normaalisti niin kuin formulamaailmassa ei täälläkään juuri nyt kisapyörä toimi kaasarin osalta ihan toivotulla tavalla. Nämä sukantekeleet lähtee huomenna kisoihin mukaan. Ja tuosta mustavalkoisesta, karvaisesta kuvausavustajasta sitten toisen kerran lisää.
Hauskaa viikonloppua kaikille!3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Onpa tulossa nätit sukat! On niin kaunis väri langassa ja raidoittuu mukavasti. Taidat ollakin varsinainen värjäysmestari, vähättelet vain taitojasi. ;) Näyttää muuten kivalta tuo, kun olet tehnyt aina väliin oikeiden silmukoiden paikalle nurjia. Enpä muista ennen nähneeni moista. Saako ideaasi matkia?

Pojalle menestystä huomisissa kilpailuissa! Pidän kyllä peukkuja.

makepeace75 kirjoitti...

Kivannäköiset sukat, hienosti onnistunut värjäys. :o) Onnea vaan pojalle kisoihin!

Merith kirjoitti...

Eksyin blogiisi, kun kuukkeloijn värjäämistä. Ihanan väriset sukat:) Paljon onnea pojalle kisoihin:D