keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Lankaostoksilla eiku lahjaostoksilla

Kävin tänään kaupungissa toimistollani hoitamassa aivan pakollisia työasioita. Samalla kävin Lankamaailma Nordiassa. Ennakko-odotuksissani olin olettanut siellä olevan paljon enemmän ihan villa- ja muita luonnonkuitulankoja. Pettymyksekseni siellä olikin aika paljon keinokuitulankoja. Itseasiassa myymälässä melkein kaikki langat nyt 30% alennuksella.Nämä Gjestal Silja sukkalangat ostin Nordiasta. Ajattelin neuloa sitten joskus langoista kirjoneulesukat. Mukaan Nordiasta tarttui nuo kolme kerää. Täytyy mennä uudestaan ajan kanssa katselemaan!.

Nämä langat puolestaan ostin tänään ruokakauppareisulle ompelurasiasta , jossa myöskin alennusmyynti. Oranssit Marks & Kattens Top Woolia, mustat Gjestal Naganoa, punanen ja vihreä Gjestalin Maija lankaa. Näistä olisi tarkoitus neuloa kirjoneuletakki. Tulppaanit naapurin kasvihuoneessa kasvattamia :-).Jotta minusta tulisi vakavastiotettava ja katu-uskottava neulonnan harrastaja, niin haluan itselleni mukin, jossa lukee Sublime, Colinette tai Noro. Ja mukit tietysti pojalle ja miehelle;-).

Tämä muki lahja pojalta. Harrastus on tämä ja harrastusväline on tämä. Lisää tätä tavaraa täältä. On tuttia, kalsaria ja leivänpaahdinta, joka paahtaa leivän kylkeen ko. logon.Kyllä miehet on lapsellisia!.


Ja sitten muut kuulumiset.


Meillä on tytär päässyt kotiin ja toipuu todella hyvää vauhtia, joten meillä juhlitaan tytön kotiinpääsyä ja mun synttäreitä :-). Synttärisankarille nousi synttäreiden kunniaksi kuume.
Ollaan onnellisia ettei tytölle käynyt pahemmin. Tarkemmassa tarkastuksessa auton kyljen mitattiin painuneen sisään 60cm auton kylkilinjasta ovipellin ulkopintaan. Ollaan tässä lähetelty kiitollisia ajatuksia Volvon autotehtalle. Tässä tapauksessa voidaan auton sanoa pelastaneen tyttären.
On ollut liikuttavaa lukea teidän terveisiä. Olen yhä edelleen asian edessä sanaton. KIITOS!.
On ainoa mitä osaan sanoa.6 kommenttia:

Eila kirjoitti...

ONNEA molemmille!

Soile kirjoitti...

Hyvä että tyttö pääsi kotia!


Meillä on muuten ktm tutti, joka ei tosin enää ole erityisen katu-uskottava koska logo on kulunut pois. mutta onpahan pähee oranssi...

Tikrun mami kirjoitti...

Onnea niin synttärisankarille kuin kotiin päässeelle toipilaalle. Hienoja uutisia.

makepeace75 kirjoitti...

Paljon onnea!

Seepia kirjoitti...

Onnea synttärisankarille ja hienoa, että tytär on pääsyt kotiin ja toipuu noin hyvin!

Ja aivan ihania tulppaaneja naapurissasi! :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Onpa hyvä että tyttö pääsi kotiin! Hienoja lankoja! Neulominen voi selkeyttää ajatuksia. Anna itsellesi nyt aikaa. Et tule katumaan sitä.