maanantai 9. maaliskuuta 2009

Huivikuvia

Malli: Kevättasauspäivänyllätyshuivi
Lanka: Drops Alpaca
Puikot: 4mm
Langan menekki: 200g
Fiilis : käyttöön

Ihan kiva minun huivista tuli;ei liian iso muttei pienikään .Juuri sellainen sopiva takin päälle olkapäitä ja kaulaa lämmittämään. Minun huivista tuli paljon pienempi kuin monen kanssaneulojan huivista, koska neuloin huivin ohuemmilla puikoilla. Aloin neulomaan huivia pienemmillä puikoilla reissussa ja minä olin unohtanut paksummat puikot kotiin.

Voisin ajatella neulovani samasta langasta ja 4mm puikoilla samalla ohjella uuden huivin muutamin omin modauksin. Tuli kieltämättä hieman haikea olo huivin valmistuttua. Mä olisin voinut vielä jatkaa huivin neulontaa :-). Mukaavaa oli!Minä perin minun mummolta tuollaisen hopeisen strasseilla koristellun huivikorun. Ei ole paljon ollut paljon käytössä, kun en ole ollut oikein huivi-ihmisiä.


Pituutta huivilla on niskasta helmaan 72 cm. Huivista olisi tullut minihuivi, jollen olisi neulonut neljättä vihjettä melkein tuplamäärää mitä vihjeessä oli.

Tälläisenä lumisateisena, harmaana päivänä valmistunut neule piristää yhtä paljon kuin aurinko taivalla:-)

Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille!

21 kommenttia:

Omppumato kirjoitti...

Ihana on huivisi. Näyttää tosi kauniilta valkoisena.

Eila kirjoitti...

Onneks olkoon hienosta huivista! Tosi tyylikkään näköinen!!!

Inkeri kirjoitti...

Onpa upea huivi. Omani on vielä kesken.

Seijasisko kirjoitti...

Ihana.<3

Matleena kirjoitti...

Onpa se UPEA! Minusta näyttää, että tuollainen tiiviimpi neulos on eduksi verrattuna minun harvaan neulokseen verrattuna, joten taisi olla hyvä, että neuloit ohuemmilla puikoilla. ;) Mutta ihana huivi sinulla, värikin ihana! Ja hyvät kuvat!
Minullakin oli muuten vähän orpo olo, kun sain huivin leviteltyä kevyeen pingotukseen. Saattoi osin johtua siitäkin, ettei ollut yhtään aloitettua neuletta, johon tarttua. ;D No nyt se puute on korjattu.

Soile kirjoitti...

Huivista tuli tosi kaunis!

Pirena kirjoitti...

Voi miten kaunis on huivisi. Epäilen omaani, kun se on niin tumma, mutta kunhan saan sen valmiiksi. Vasta pari riviä viimeisestä vihjeestä olen neulonut, kun tuo kehruu villitsee ja välillä karstaus.

Anonyymi kirjoitti...

WAU! Nätti tuo kevätpäiväntasaushuivi, itselläni se jäi vihjeeseen 4, ehkä saan vielä voimia jatkaa sitäkin eteenpäin...

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Ihan kivalta näyttää pidennetyllä nelosvihjeellä! Tuliko huivista puoliympyrä vai vaikuttiko nelosvihjeen mallikertojen lisääminen huivin muotoon?

Tupuna kirjoitti...

Kaunis. :)

Villa Lankala kirjoitti...

Kiitos kaikille huivikehuista!

Omppumato:Kiitos! Minulla oli tarkoitus tehdä huivi myös vaalean vihreänä valkoisen huivin lisäksi. En vaan ehtiny tehdä kuin tämän valkoisen tälläkertaa. Olis ollut vähän väriä keväseen.

Eila:Kiitti! Ajattelin käyttää huivia ihan töissäkin. Valkonen on aina varma valinta :-)

Inkeri: Kiitos! Kyllä se huivi valmistuu ja toivotaan, että myös sinun huivistasi tulee upea :-)

Seijasisko: Kiitos!. Onnea merkkipäivänjohdosta!

Matleena: Kävin tuossa nopsaa katsosmassa sun huivia ja muutuin vihreeksi...Se oli niin iso ja harsomainen. En minä kauaan sinun olisi uskonutkaan potevan neulepuutetta. Ja jos olist niin väittänyt olisin uskonut sun juksaavan mua;-)

Soile: Kiitos ja kumarrus!.

Pirena: Kiitos!Voihan sitä huivia käyttää syksyllä. Silloin kukkii impililjat;-). Sinulla taitaa olla sitä vihreää lankaa enemmäkin. Joten olisiko ideaa, jos tekisit esim baskerin huiville kaveriksi ja hurmaisit niillä syksyn tullen?
Kävinkin tuossa kommentoimassa sun blogissa;-)

JossuP: Kiitos!. Kyllä se aikanaan valmistuu... Nyt toivotaan sinulle jaksamista ja voimia!

Päivi: Itse asiassa taisinkin mainita tekeväni toisen huivin mahdollisesti myöhemmin samoilla spekseillä, mutta lisään muutaman mallikerran lisää. Ei tullut aivan puoliympyrää. Kiitos vielä kerran ohjeesta!. Kaunis on:-). Kukkakuvio reunassa aivan ihana:-)

Villa Lankala kirjoitti...

Tupuna: Kiitos!. Tulen katsomaan sun huivia :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköinen huivi ja on varmasti mukavan lämmin, kun on alpakka langasta tehty :)

Shamina kirjoitti...

Ihana huivi! Nyt kun on nähnyt huivin valmiina niin tekee mieli saada tuo puikoille heti - pitäisi vaan saada edellinen huivi niiltä pois ensin :D.

Seepia kirjoitti...

Voi että sun huivista tuli kaunis! :) Ja ihana tuo solkikin.

Mammutti kirjoitti...

Upea huivi!
Minäkään en ole huivi-ihmisiä, joten ahrvoin osaa huivia käyttää, vaikka niitä kudon todella mielelläni. Saa nähdä, mihin minun huivit päätyy, varsinkin jos keiju tuo huivin takaisin, alkaa olla suku ja ystävät huiveilla kyllästettyjä. Siitä huolimatta, pistin puikoille Revontuli-huivin ja sitä ajattelin itselleni...

Villa Lankala kirjoitti...

Tess: Kiitos!. Alpakka on niin lämmintä ja pehmeää :-)

Shamina: Kiitos!. Minunkin tekisi nyt tehdä toinen samanlainen huivi heti perään pienin modauksin, mutta minulla on kaksi keskeneräistä isompaa neuletta ne pitäisi saada ensin valmiiksi. Mua ahdistaa keskeneräiset neuleet.

Seepia: Kiitos!. Sun korut on tosi ihania :-)

Mammutti:Kiitos! Himoneuloja on himoneuloja. Jos ei itselle niin lahjaksi. Aina täytyy käsillä olla tekemistä. Voidaanha me vaikka muuttua huivi-ihmisiksi;-), kun oikein noita huiveja neulotaan ja kun koko suku on saanut oamt huivinsa.

sirpale kirjoitti...

Huivisi on kyllä kaunis, saan intoa jatkaa huivia eteenpäin:)

Villa Lankala kirjoitti...

Sirpale: Kaunis kiitos!.

Pitsisukka kirjoitti...

Huivisi on todella upea, en löydä sille parenpaa laatusanaa, hyvä vinkki tuo vihjeen 4 tuplaaminen, kokeilen sitä seuraavaan, päätin jo neuloa huivin toisenlaisestakin langasta kuin mikä nyt on meneillään loppusuoralla.

Villa Lankala kirjoitti...

Pitsisukka: Kiitos!. Ennen kuin aloitat huivin neulomisen tuplatulla nelosvihjellä. Ole yhteydessä Lankakomeron Päiviin ja tiedustele hänen suositustaan malliketojen lisäämisestä huiviin, sillä se muuttaa hieman huivin muotoa. Onnea neulontaan!