lauantai 7. maaliskuuta 2009

Kevättasauspäivänyllätyshuivi

Valmiina ollaan. No, ei kuitenkaan aivan kuvauskunnossa. Silittelin huivin silityraudalla kevyesti höyrytellen, mutta minun huivi kyllä tarvitsee aivan ehdottomasti kastelun ja sen jälkeen pingottamisen ollakseen esittelykelpoinen. Reunaan muodostuikin kukkakuvio. Käsi ylös siellä kotikatsomoissa ken kukkakuvion huivin reunassa näkee!. Nyt täytyy kiittää Lankakomeron Päiviä suuresti, kun on meille neulojille kivaa viihdykettä järjestänyt. Kanssaneulojiakin haluan kiittää myös suuresti!. On ollut ihanaa, kun on epäilyksen hetkellä teiltä tukea saanut. Kiitos!.
Palaan areenalle pingotetun huivin kera. Nyt tämä täti lähtee taltuttamaan nurkissa lymyävän villakoirakennelin:-)

Hauskaa lauantaipäivää kaikille!

7 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Kyllä siinä kukkia on, ihan selvästi. Tökihän ahkerasti niitä nuppiksia niin näemme huivin kokonaisuudessaan!

Matleena kirjoitti...

Voi ei, sinä olet sen jo tehnyt! Ihanalta näyttää!!! ;) Kukkiahan siinä on selvästi. Minä en ole vielä muuta tehnyt asian eteen kuin printannut viimeisenkin vihjeen, mutta perässä tullaan.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Olitpa nopea! Vähän on haikeaa, kun tämä nyt loppui, mutta on kiva nähdä kuvia eri langoilla neulotuista valmiista huiveista!

Irina kirjoitti...

Kukkia näen kyllä minäkin tuossa huivissa. Pari kerrosta vaille on omani valmis. Vielä en ole päättänyt virkkaanko reunan vai neulon nurjat kerrokset.Tulenpa kurkkaamaan kuvaa koko komeudesta,kunhan saat sen neuloista pois.Hyvää viikonloppua ja naistenpäivää!

Eila kirjoitti...

Nätisti olet kuvannut kauniin huivisi!

Villa Lankala kirjoitti...

Soile: Kiitos, kun potkit persille ;-) Nuppineulelat loppu kesken, mutta tänään saan varmasti hankittua korjaussarjaa nuppineulavaraston kartuttamiseksi.

Matleena: Tikutelin kurkku kipeänä lauantaina. Kevyt käsityö;-)

Päivi: Minustakin tuntuu haikealta, kun huivi valmistui, mutta ainahan voi neuloa uuden huivin;-). Kiitos vielä kerran ohjeesta!

Irina: Tuo kukkakuvio oli ihana ylläri :-). Mä en ensin meinannut huomata sitä. Tulempa kurkkaamaan sun huivia myös!

Eila: Kiitos!. Oli ideat vähissä, mutta sitten keksin laittaa tulppaanit kuvaan, niin ei tullut niin väritöntä kuvaa;-). Mukava, jos tykkäsit.

Tupuna kirjoitti...

Hyvältä näyttää huivisi. Mulla on vielä kesken.Täytyy lähteä neulomaan.