tiistai 17. maaliskuuta 2009

Paistetta :-)

Oli aivan ihana yllätys saada tällainen muistaminen Eilalta Vyyhdin viemää-blogista.
Minä suorastaan liikutuin kyyneliin :-) Kiitos Eila!

Olen vielä suhteellisen tuore bloginpitäjä ja minua muistetaan jo toisen kerran. Mieltäni todella lämmittää nämä muistamiset . Minulla on huima kokonaisen kolmen kuukauden kokemus blogin kirjoittamisesta. Minusta itsestäni tuntuu, että olisin pitänyt blogia paljon pidemmän aikaa. Paria käsitöihin ja neulontaankin liittyvää uutta juttua on tullut kokeiltua tämän bloggailun aikana. Olisinkohan tullut opeteltua kehräämään värttinällä ja värjäämään lankaa ilman omaa blogia?. Vaikea sanoa, mutta täytyy myöntää itse ammentavansa positiivista onnistumisen fiilistä kanssabloggajien onnistumisista ja samalla saa rohkeutta kokeilla neulontaan ja käsitöihin liittyviä uusia asioita. Kommenttilaatikosta löytyy epävarmuuden hetkellä neuvoja ja kannustusta. Kiitos kaikille kanssabloggajille!

Itse puolestani mietin tunnustuksen eteenpäin antamista ja kenelle sen antaisin. Haluan antaa tunnustuksen seuraaviin blogeihinTupunalle Resori-blogiin, Mirtzulle Mippe neuloo-blogiin, JossuP:lle Jossun neuleet-blogiin . Viimeisenä, muttei vähäisimpänä uudelle ja tuorelle blogille Mammutin jälkeläinen , jolle toivon mukavia hetkiä neulebloggailun merkeissä.


Haluan kiittää kaikkia lukijoitani. Kiitos!

5 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Kiitoksia kovasti, lämmittää niin mukavasti. :)

KristiinaS kirjoitti...

JossuP:n blogista löysin tieni tänne. Täällähän on kaikenlaisia kivoja neuleita ja erityisen hieno puukko. Tulenpa toistekin pistäytymään.

Mammutin jälkeläinen kirjoitti...

Kiitos kovasti. Minulle tosi hyvä mieli, loppupäivä meneekin nyt hymyillen :)

Anonyymi kirjoitti...

Lämpimät kiitokset =D! Kyllä nyt kelpaa olla hyvällä mielellä. kiitos muuten samoin!

Villa Lankala kirjoitti...

Vastaileminen on vähän kestänyt...pitkään.

Kiitos vaan teille itsellenne mukavista blogeista!

Kristiina S: Mukavaa, että poikkesit!. Tervetuloa uudelleenkin! Pistäydyn mitä pikimmiten vastavierailulla.

Hauskaa viikonloppua kaikille!