perjantai 20. maaliskuuta 2009

Reissusukkaa

Viikko on kulunut tien päällä autolla ajaen paikasta A paikaan B pitkin suomineidon hameen helmaa työasioissa. Enkä edes aja ammatikseni. Olen ihaillut urakalla suomalaista maisemaa autosta ikkunan takaa.Kyllä meillä on kaunis luonto. Tässä kevätauringon paisteessa on jopa ihan tavallinen peltomaisemassa kulkeva tie alkanut näyttää kauniilta. Olenkohan humaltunut liiallisesta autolla ajelusta?.
Reissussa on mukana ollut myös sukantekeleet. Täytyyhän sitä jollain itseään viihdyttää. Sain valmiiksi sunnuntaina aloittamani sukat itselleni, joihin olen kaikin puolin tyytyväinen aina itsevärjätystä langasta alkaen.
Saapassukkasavotta on edennyt vaiheeseen 13 1/2 sukkaa valmiina 30 sukasta, siis ollaan melkein puolivälissä :-) Nyt neulon pojalle sukkia (alakuva) ja moni varmastikkin arvasikin sukansaajan sukan värityksen perustella. Oranssi lanka on minun itsevärjäämää ja harmaa kaupan lankaa.Pitkillä matkoilla olen pitänyt taukoa ajamista pysähtymällä mahdollisimman kauniissa maisemassa olevalle levähdyspaikalla ja neuloa sukkaa muutaman kerroksen autonikkunan ollessa raollaan raikkaan kevättuulen puhaltaessa sisälle autoon. Siinä saa raitista ilmaa ja rentoutuu.
Kelloa on vaan katsottava hyvin tarkkaan ettei unohdu levähdysaluelle neulomaan;-) ja usein kyllä tekisi mieli...Hauskaa perjantaita kaikille!

5 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Hienoja sukkia jälleen!
Hyvää viikonloppua1

Matleena kirjoitti...

Olen samaa mieltä, että Suomi on kaunis maa! Vaihtelevia maisemia varsinkin ajettaessa etelästä pohjoiseen tai toisin päin. Me lähdetään ensi viikolla pohjoiseen 350 km:n päähän, niin siinä tämän vaihtelun jo ehtii nähdä. Odotan jo niitä ihania maisemia tutulla reitillä, jospa aurinkokin paistaa silloin. ;)

On ne nuo sinun sukkasi tosi ihanaiset, malli kiva ja väri makee. Värjäys onnistui kyllä hyvin. Kivanväriset on pojankin sukat, mutta ei vedä vertoja omillesi.

Tupuna kirjoitti...

Kauniita sukkia:)

Seepia kirjoitti...

On taas hienoja sukkia! Olet kyllä ihan mahdottoman ahkera :) Tosin kyllä itsellenikin tekisi hyvää joskus ottaa käsityöt töihin mukaan, niin sais päivän mittaan rentoutua... Nyt olen onneks viikon lomalla ja saan näperellä rauhassa :)

Villa Lankala kirjoitti...

Mammutti: Kiitti :-)

Matleena:Toivotaan teille kauniita ilmoja reisulle!. Kiitti!

Tupuna: Kiitti :-)

Seepia: Kiitos! Minäkö ahkera? Täällä ollaan rinta rottingilla;-), Kun on niin saamaton olo nuhan takia. Kävin kurkkaamassa koruja ja ihania olivat:-)