lauantai 18. huhtikuuta 2009

Neuletapaaminen

Olin tänään Ogelissa Lankamaailma Nordiassa neuletapaamisessa. Paikalla meitä oli parisenkymmentä neulojaa. Mukana oli myös blogeistaan tuttuja neulojia. Oli mukava nähdä ihmisiä ihan livenä blogejen takana. Erityisesti odotin Tupunan tapaamista.Oli mukava tavata Tupuna:-). Blogit Maartsin matkassa ja Hepsin höpsötyksiä saivat myös kasvot. Oli myös mukava tavata teidät:-). On se vaan ihmeellistä kuin neuletapaamissa aina sillä vierellä istuvalla neulojalla on omasta mielestäni paljon kauniimpaa lankaa ja muutoinkin taidokkaampi neulomus. Näin me myös todettiin myös ihan porukalla. Lankaostoksien tekemisen sijaan keskityin höpöttämään ja viisi minuuttia ennen neuletapaamisen loppua tein pienet paniikinomaiset lankaostokset. Kuusi kerää Maija-lankaa ja yksi iso kerä Järbon puuvillalankaa. Kuvassa olevan sukan neulominen edistyi hyvin vähän. Syynä liian hyvä seura;-) Oli ihana olla mukana kiitos kaikille hyvästä seurasta ja kiitokset myös Lankamaailma Nordialle tapaamisen järjestämisestä!

Hauskaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

Maartsi kirjoitti...

Juu, hauska oli tavata! Kiitoksia vain itsellesi! :)

Matleena kirjoitti...

Onpa taas kauniin väristä lankaa! Arvatenkin olet itse värjännyt! ;)

Se on kyllä kiva tavata livenä blogituttuja, saada kasvot heille. Joitakin olen tavannutkin Oulun neuletapaamisissa, mutta muitakin olisi kiva tavata. Sinutkin olisi kiva tavata! ;)

Seijasisko kirjoitti...

Nain me blogitutut tapaamme toisiamme milloin missakin messuilla tai neuletapaamisissa.:) Tupuna on minullekin tuttu ..tapasimme viime syksyna Tampereen messukahvilassa.:)Ylla kommentoivan Lnakapirtin Matleenan kanssa ollaan taas tuttuja Oulun neuletapaamissita. Jos josku tulet Ouluun niin tervetuloa OUNElaisen tapaamisiin.

Kivanvarsita lankaa sulla puikoilla.

Omppumato kirjoitti...

Hyvää viikonloppua sinullekin!
Minullakin tekisi mieli tulla tuonne neuletapaamiseen. Jospa ensi kerralla pääsisin paikalle.

Villa Lankala kirjoitti...

Maartsi: Kiitos myös itsellesi:-)

Matleena:Itse värjättyä on. Minusta tuntui, että koko värjäys meni ihan pipariksi ja vyyhdin mokomakin sotkeutui. Oli mulla langassa sitten keriminen.Nyt puikolla lanka on oikeastaan ihan kivan oloista.Kiitti lankakehuista!

Niin olisi kiva tavata:-) Varmaan joskus tulee mahdollisuus.

Seijasisko:Olisi kiva tosiaan tavata. Ehkä jonain päivänä...
Kiitos sukkakehuista!

Omppumato:Olisi mukava tavata:-)
Hauskaa viikonloppua sinullekkin!

Pelagia kirjoitti...

Oli tosiaankin hauska tulla Oulunkylään taas muutaman kuukauden tauon jälkeen, vaikka visa vingahtikin aika surkeasti... =) Minulla oli ihan sama ongelma, blogisi nimestä jäi mieleen vain osa, ja jostain syystä yhden tietyn neuleblogin löytäminen sanahaulla "lanka" oli hieman... hm... aikaavievää...=) Kiva kun kävit jo kommentoimassa, niin minäkin löysin vastavierailulle!

Villa Lankala kirjoitti...

Pelagia: Minulla oli ostokrapula niiden Norojen takia, mutta ostinhan minä ihan viime tipassa ne seitsemän kerää;-) Olin ensimmäisen kerran Nordian neuletapaamisessa ja tulen varmasti uudestaan:-) Kiitos vaan hyvästä seurasta neuletapaamisessa!