keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Haasteita, muistamisia, puolivuotissynttäreitä

Heissan vaan pitkästä aikaa!!! Tämä taitaa olla minun bloggaushistorian pisin väli blogipäivitysten välillä. Kiirettä on pitänyt...ihan siviilielämässä niinkuin työssäkin. Jaaha mistähän minä aloittaisin?. On paljon asiaa:-)

Aloitetaan mukavilla asioilla sain tämän nämä mukavat ja mieltä ilahduttavat tunnustukset Tupunalta. Kiitos Tupuna!. Ja tuolla allaolevan haasten sain myös Tupunalta jo hyvän aikaa sitten, mutta vasta nyt ehdin siihen vastailemaan. Laitan tunnustukset eteenpäin myöhemmin.


1. Neljä työtä,joita olet elämäsi aikana tehnyt
1. Sairaalan puhelinvaihde
2. Postivirkailija
3. Rakennusliikkeen työpäällikkö
4. Kiinteistövälittäjä

2. Neljä tv-ohjelmaa,joita tykkään katsella
1. Säätiedotukset, uutiset ja talousuutiset
2. 45 minuttia
3. Metsolat
4. Kotikatu3.Neljä paikkaa,joissa olen ollut lomalla
1. Italia
2. Ruotsi
3. Suomi
4. Viro4.Neljä internetsivua joilla käyn päivittäin
1. blogilista ja sen suosikit
2. Yrityksen kotisivut, intra, pörssitiedotteet jne..
3. Sähköpostit
4. Kauppalehti5. Neljä lempiruokaani
1. Pippuripihvi
2. Poronkäristys
3. Paistetut silakat perunamuusilla ja punajuurisalaatilla
4. Lohilaatikko6. Neljä paikkaa jossa mieluiten olisin juuri nyt
1. Maatilalla katselemassa peltoja
2. Uimassa
3. Neulomassa
4. Saunassa
Napatkaa haaste halutessanne mukanne. Jättäkää viestä kommenttilootaan, jotta voin käydä lukemassa vastauksianne:)


Viikonloppuna olleet tyttären juhlat menivät mukavasti. Viime lauantaina ensin olin tyttären kanssa koululla ja koululta päästyäni käänsin auton keulan kohti Orimattilaa, jossa poika oli ajamassa enduron SM-osakilpailua. Lähtöa en kisoista ehtinyt nähdä, mutta näin kuin poikani ajoi kilpailun ensimäisellä erikoiskokella yleisön edessä ja tuolloin vauhti ja ajolinjat olivat mielestäni kohdallaan. Pojan tultua ensimmäiseltä erikoiskokeelta huoltoon sanoin hänelle:" Paineet on kovat, koska sisaresi nappasi kaksi stipendiä ja hyvät paperit". Katselin pojan lähdön toiselle erikoiskokelle ja sitten kotiin valmistumaan vieraiden tuloon. Myöhemmin kotiin ennen vieraiden saapumista tulivat mies ja poika komean pokaalin kanssa:-) Pojalle irtosi kisoista omassa luokassaan 3. sija. Meillä juhlittiin...molempia lapsia:D

Blogini täytti puolivuotta 1.6.2009, siis vauvaikäisiä ollaan. Tuntuu kuin olisin pitänyt omaa blogia jo paljon pidemmän ajan. Tämä blogin pitäminen on hyvää vastapainoa työlle. On myös ihanaa käydä lukemassa muiden neuleblogeja. Kiitos teille kaikille blogeistanne! Kiitos myös edellisen postauksen kommenteista! En ole tällä kertaa valitettavasti ehtinyt vastailla kommenteihin aikaisemmin kuin nyt kohta, kun menen vastailemaan...kunhan saan tämän postauksen eetteriin.


Käsityöt ...edistyvät hitaasti. Valmis työ on blogattavaksi sitten seuraavalla kerralla:-)
Sitten ei niin mukavaan asiaan. Terveyteni on... Kärsin sydämmen rytmihäiriöistä ja sen seurauksena minua vaivaa kolmoishermosärky , joka on hyvin vaikea. Lepäilty ollaan!!! Ja jatkossakin otetaan rauhallisemmin. En ole sairaslomalla, vaan teen töissä sen minkä jaksan tehdä...
Nautitaan kesästä ja neulotaan!!!
10 kommenttia:

Samma kirjoitti...

Onnittelut blogimerkkipäivästä ja lasten hienosta menestyksestä!

Onpa terveystilanteesi ikävä, voimia <3

Omppumato kirjoitti...

Onnittelut sekä blogille, lapsillesi että äidille!

Voimia terveytesi kanssa ja toivon myös paranemista parempaan suuntaan.

Matleena kirjoitti...

Olipa mukava lukea kuulumisia - paitsi tuo viimeinen kappale! Vaikka eihän sekään onneksi niitä pahimpia sairauksia onneksi ole, vaikka onkin kiusallinen. Toipumisia sinulle toivottelee toinen toipuja! ;D

Voin kuvitella sen juhlan tunnun, mikä teillä vallitsi viikonloppuna! :) Ihanaa juhlia molempien lasten menestystä! Menestystä heille jatkossakin!

Tupuna kirjoitti...

Onnittelut lasten menestymisestä. :)

Voimia sairautesi kanssa!

makepeace75 kirjoitti...

Onnea teille kaikille! :o) Uh, kolmoishermosärky voi olla varsinaista piinaa, näin olen kuullut. Hankala vaiva. Tsemppiä ja paranemisia!

Pelagia kirjoitti...

Nappasin tuon meemin mukaani.. Käväise lukemassa!

Äipän touhut kirjoitti...

Heippa vaan. onnea puoli vuotiaalle blogille ja onnittelut nuorille myös menestyksestä.
Voimia sulle sairauksien keskellä.
Aurinkoista viikonloppua ja lepää jos on mahdollista. Seuraaavan kerran, kun päivitän blogiani nappaan sulta tuon kyselyn.

Eila kirjoitti...

Mukava käydä täällä aina lukemassa kuulumisia ja tarkistamassa käsityötilanne joten viehän samalla mallilla tätä puolivuotiasta eteepäin:)
Juu, vaivoja tulee kun vanhenee, näinhän se vaan on itse kullakin:(
Terveiset sateisesta Tallinnasta, kiva reissu sääsät huolimatta!

Mari kirjoitti...

Onnea puolivuotiaalle! :)

Itsellänkin on ajoittain rytmihäiriöitä, ja niitä tutkittiinkin viime syksynä ja todettiin vain, että ihan normaaleja ovat. Ja saattaa mennä useita kuukausiakin, ettei tule mitään erityistuntemuksia, ja sitten ihan yhtäkkiä voi tulla monen viikon jaksoja, että koko ajan tulee häiriöitä, ja niinä viikkoina ei jaksa tehdä sitten yhtään mitään. Ja sitten ihan yllättäen taas saattaa rytmi palata kohdilleen. Tällä viikolla viimeksi oli sellainen tilanne, että ihan yllättäen tuli jotain häiriöitä, mutta se oli tosi lyhytaikaista ja meni ohi, mutta lepoon oli ihan pakko mennä niiden ajaksi.

Lepäilemisiä ja jaksamisia sinulle!

Eila kirjoitti...

Eipäs antanut kommentoida tuohon tuoreimpaan joten kommentoin tähän. Todella mahtava KIP-päivä näkyy olleen siellä pääkaupungissa!
Ja nuo langat Priimassa, minäkin täällä huokailen noiden Norojen perään, se punasävyinen pusero oli ihana, voi kun raskisin ostaa langat! Ehkä joskus...
Kiva kun vointisi on kuitenkin paranemaan päin, kesäistä tulevaa viikkoa sinulle!