maanantai 15. joulukuuta 2008

Tarpeeseen tehtyä

Malli:oma
Lanka: Novita Seitsemän Veljestä
Puikot: 3mm ja 3,5mm

Minulla oli tarvetta ihan tavallisille kintaille,pipolle, kaulaliinalle ja sukille tuossa aikaisemmin tänä vuonna. Lankaostosten suhteen kävi taas vanhan aikaisesti ja minulle niin tyypillisesti lankesin ruokakaupassa tähän Novitan Seitsemään Veljekseen eli kotoisasti Seiska Veikkuun.
Värit vaan kerta kaikkiaan osu mun silmään just sillälailla. Valkosia, vaaleita takkeja yli kaiken rakastavana ihmisenä minulla on tarvetta runsaasti erilaisille asusteilla, joita sitten voi heitellä päällensä vähän fiiliksen mukaan.

Kaikki on kudottu 2n-2o-periaatteella vähän puikkokokoa vaihtamalla. Kiintaat ovat "tuplatumput" eli kaksinkertaiset ja siksi todella lämpimät.
Menin Espooseen joulukuun neuletapamiseen pukeutuneena pipoon, kaulaliinaan ja kintaat oli korissa, niin ennenkuin edes ehdin sanoa porukalle hei, niin joku ehti kehua kokosetin ja värin sopivuuden minulle. Kukaan ei siis ymmärrä paremmin neulojan ajatusmaailmaa kuin toinen neuloja.

P.s Seiska-veikku-pipo kutittaa hieman, joten olisi kannattanut neuloa puuvillaasta sisäpuolelle
juuri tuo otsan osuus.1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Voi tyrmistys! Minä olen ihan sanaton työsi upeuden edessä! Omat tuotokseni ovat aivan karmeita, jos vertaa niihin, joita itse saat aikaan. Waude!