keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Värjättyä lankaa a la Villa

No, olihan minunkin kokeiltava kun kaikki muutkin. Nimittäin langanvärjäystä. Lopputuloksen näette kuvassa. Lankana 150 g Novita Floricaa. Tästä mä neulon sitten joskus huivin. Mä värjäilen kun ei tuo neulominenkaan... aina ei huvita, onnistu tai sitten vaan jaksa. Tää oli sellainen kolmelta-kotiin-ja viideltä-valmis-juttu. Kivaa! Minä tykkäsin. Värit sekoitettuina.

Tähän voi jäädä koukkuun:-D.
P.s langasta vyyhtikuva huomenissa:-)

8 kommenttia:

Tikrun mami kirjoitti...

Ihanat värit! Näyttää tosi upealle.

Neuleähky tosiaan iskee nurkan takaa silloin tällöin. Silloin on hyvä hetkeksi jättää kutimet nurkkaan, kyllä se neuloosi iskee taas jälleen jossain vaiheessa.

Eila kirjoitti...

Oi kuinka kaunnita värisävyjä! Eilisen postauksesi kommentointi ei onnistunut sitten millään, jossain mätti.

Soile kirjoitti...

Antaiskohan blogger tänään kommentoida...

Tuli ihan uteliaisuus tuosta edellisen postauksen rumasukkalangasta. Laitapa nyt kuitenkin näytille!

Värjäys on kivaa

Villa Lankala kirjoitti...

Tikrun Mami: Kiitos kehuista! Kaipa se neullosi taas iskee. Tuo värjäily piristi kummammasti:-).

Eila: Kiitos!. Joo, se mikä mätti oli tämän bloginpitäjän näppäilyvirhe;-).Piti ottaa tänne blogiin tuollaine blogilista-nappi, mutta teinkin ilmoituksen asiattomasta blogista;-) Pieni tauko hommassa ja hiukka siirtynyt kursori:-).Tekevälle sattuu...

Soile: Saan vaihtaa langan :-). Joo, värjäys on tosiaan kivaa. Seuraavaksi sukkalankaa ja jos on rumaakamalaa, niin voi sitten reklamoida ihan ittelle;-).

makepeace75 kirjoitti...

Grrr! Ai että minä sitten inhoan tätä kommenttiboksiversiota, joka sulla on käytössä! Anteeksi vain. :DD Tässä ei nimittäin kommentointi onnistu ikinä kerralla, vaan joka kerta joutuu yrittämään ainakin kolmesti, ennen kuin mitään tulee läpi. Tuossa vanhanaikaisessa, joka mullakin on, ei ole ongelmia. Outoa.

Enivei. Eilen jo yritin sanoa, että olethan huomannut huiviohjeeseen tulleen korjauksen, ettei mene pitkästi purkamiseksi. :o) Ja bambut rulaa, minä rakastan niitä. ;D Jokaiselle jotain.

Villa Lankala kirjoitti...

Makepeace: Voiko tätä kommenttilootaa jollain lailla muuttaa paremmaksi?. Täytyypä katsoa.
Joo, huomasin mä eilen jo ohjeeseen tuleen korjauksen. Kiitti sinulle, kun muistutit;-).
6a vihje on jo neulottu valmiiksi. Bambut ihanat vesikellon asti;-).

makepeace75 kirjoitti...

En mä tiedä. Blogger ei ole onneksi ainakaan vielä ehdottanut mulle tätä lootaversiota.

Heh, eipä siitä myöhässä muistuttamisesta juuri hyötyä ollut, mutta aattelin että ehdin jos olet ehtinyt jumiutua jonkin toisen jutun pauloihin.. :D

Soile kirjoitti...

Sen kommentointi jutut voi valkata kun menee oman blogin asetuksiian. sieltä voi valkata haluaako popup ikkunan vai minkä.

tän malliset kuin sinulla ovat silloin tällöin jumissa, esim. sanavahvistusta ei tule näkyviin, lukee vain loading... eikä se siitä muuksi muutu vaikka odottelisi.