tiistai 5. toukokuuta 2009

Varaosia ufoon;-)
Ja ufon varaosat ei ole mitään huippu-hyper-teknisiä -osia... vaan lankaa. Kaikkeen se lanka taipuu;-) Olen kuullut myös lohtulangasta. Se lanka kuivaa kyyneleet ja silittää ...ainakin henkisesti.


Fufoilevan ja ufoutuneen kettupuseron langat saapuivat tänään. On siis kerimistä tiedossa:-), koska puserossa on 19:sta eri sävyä ja väriä olevaa lankaa. Langat tulivat ennakkotiedoista poiketen Pirkanmaan Kotityöltä. En siis päässytkään tapaaman Sirkka Könöstä ja ihailemaan hänen upeita töitään. Nyyh! Tuossa aikaisemmin illalla levitin puserontekeleen tarkempaa zoomailua ja suunnittelua varten olohuoneen lattialle. Dalmatiankoira Rocky löysi uuden pehmeä ja lämpimän pedin sillä aikaa, kun minä kävin tyhjentämässä pyykkikoneen. Nyt on ufoon kasvanut karvat;-)
Fufoilun hyviin puoliin tuntuu liittyvän myös tuo kaappien siivoutuminen. Kettupuseron tiimoilta tuli käytyä koko lankavarasto kerä kerältä läpi kadonneiden puserolankojen metsästämiseksi. Samalla tuli siivottua myös käsityötarvikelaatikoita jne.. Uusia ufoja ei ilmaantunut...Onneksi!!! Kiitos! Minulle riittää tällä kertaa nämä neljä kappaletta ufoja, joista kaksi on nyt selätetty. Lapsen kirjoneuletakki on napeja vaille valmis:-) Kuvaa takista sitten nappejan kera:-)Fufoilun tiimoilta olen selannut Moda-lehtiä etsien vihreän puuvillaneuleen ohjetta, mutta toistaiseksi en ole ohjetta löytänyt. Onko kukaan teistä mahdollisesti tehnyt kuvan mukaisella mallineulella puseroa Modasta? Olisin tiedosta erittäin kiitollinen, sillä helpottaisi hyvin paljon pusero-ohjeen löytymistä:-)


On mukavaa ollut seurata ufojen valmistumista täällä. Täytyy vaan todeta, että porukassa tämä ufojen taltuttaminen on kaikin puolin paljon mukavampaa kuin yksin.

Tuon allaolevan krookus-/kissakuvan (Ainon kylkeä ja viikset kuvassa) myötä toivottelen mukavia kevätpäiviä!

4 kommenttia:

Meri kirjoitti...

Moi,
mulla on alkuperäinen Voue Knitting tuohon pvl -puseroon, en tiedä miten ohje modattu :-).
Laita mailia jos et saa suomen versiota,
tMeri
kati piste helenius at gmail piste com

Tupuna kirjoitti...

Onpa siinä tosiaan monta eriväristä lankaa. Siitä tulee kaunis.:)

Matleena kirjoitti...

Voi, et sitten päässyt tapaamaan Könöstä. :( Olisi niin mukava ollut lukea siitä täältä. No pääasiahan on tietenkin, että sait langat ja saat tuon ihanuuden valmiiksi. Ehkä kissankarvatkin siitä tippuvat pois. ;D

On totta, että yhdessä on mukava fufoilla ja valmistakin syntyy itselläkin, kun katselee toisten valmistuneita. Minäkin olen pannumyssyn tyttöjä pistellyt, nytkin on tässä edessäni (koneen ja minun välissä) enkä oikein tiedä, kumpaa hiplaisin. ;D

Aurinkoisia päiviä sinnekin!

Villa Lankala kirjoitti...

Meri: Kiitos tiedosta!:-) Lähetän sinulle sähköpostia.

Tupuna: Toivotaan puserosta tulevan kauniin:-)

Matleena:
Tuo työ haittaa harrastuksia;-), jouduin lähtee työmatkalle muualle Suomeen.No, täytyy poiketa Könösen luona joskus ohi ajaessa:-)

Mä imuroin ja silittelin teippiharjalla neuletta ja karvat sai kyytiä.

Samaa mieltä kanssasi tuosta fufoilusta ja samalla metodilla täällä ufoja valmiiksi väkerretään:-)