sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Arvonta suoritettu
Mossen synttäriarvonnan tulos on selvillä:) Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Ja arpaonni suosi kahta .....arvontaan osallistunutta.


Arpaonni oli tälläkertaa suosiollinen Marjutille ja blogikoiralle Simppelit silmukat ja pehmeät lankakerät-blogista, sekä Tessille Haaveiden hahtuvat-blogista. Molemillehan on luvattu kissamaisen hyvät palkinnot, mutta tässä tapauksessa toisesta palkinnosta on tulossa koiramaisen hyvä. Voittajat! Laittakaa minulle sähkopostilla yhteystietonne osoitteeseen: lankalaan@luukku.com


Sain viime helmikuussa äidiltäni orkidean (yläkuvassa) syntymäpäivälahjaksi, joka jaksaa vieläkin muutaman kukan voimin sitkeästi kukkia. Vein tuon kyseisen orkidean jossain vaiheessa kesää lasikuistille, talon varjoiselle puolelle, jossa jätin tahtomattani kukan kuitenkin liian aurinkoiselle paikalle. Kukan lehdet eivät oikein tykänneet auringosta; ne paloivat hiukan, eivät pahasti. Siirsin kukan varjoisampaan paikkaan. Muutamia viikkoja myöhemmin huomasin kukan kukkavarsiin ilmestyneen tuollaiset alakuvassa olevat nipukat. Nyt niistä on hyvää vauhtia kasvanut uudet kukkavanat, joissa on jo melko muhkeat nuput. Jännityksellä odotan nuppujen aukeamista! Yleensä en ole ollut kovinkaan hyvä orkideankasvattaja, mutta ehkä mun onni orkideankasvattajana on kääntänyt kurssinsa:)


6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Voi miten kiva blogi täältä löytyikään. Ilolla jään seurailemaan.
Sanna

Marjut kirjoitti...

Jippii, mä voitin! Kiitokset blogikoiralta myös;)

Matleena kirjoitti...

Neljä uutta kukkavartta kasvamassa!!! ;) Ja kuka se joskus sanoikaan, ettei saa orkideaa kukkimaan! ;D

Villa Lankala kirjoitti...

Sanna: Kiitos! Kuin myös sinulla on erittäin mukava blogi:)

Marjut: Onnea! Sinä voitit:)

Matleena: Vannomatta paras;D Onko joku puhunut ettei saa orkideaa kukkimaan?;) Köh! Tuo orkidea näytti minulle...että minussa asuu pieni orkideankavattaja.

Tess kirjoitti...

Hihii, mie voitin! Olipas iloinen yllätys, kun normaalisti arpaonni on aika tuntematon juttu mulle :D

Villa Lankala kirjoitti...

Tess:Onneksi olkoon! Nyt se on vaan totutelva elämään arpaonnisena;)